Bagna Caòda Day: strong emotions

November 11, 2016

On November  25, 26 and 27 will take place the fourth edition of the "Bagna Caòda Day". One of the most typical and disputed Piedmontese dishes, the Bagna Caòda,  will star in more than 120 restaurants of Piedmont and Liguria, but also Germany, Costa Rica, Japan, Australia and Tonga. The tipical pairing is with the Barbera wine and at Cà del Lupo restaurant in Montelupo Albese have decided to propose our new Barbera d'Alba "Traifilari" 2105. Great vintage: full bodied, young, fresh and sapid, perfect with the strong taste of the Bagna.

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Il 25, 26 e 27 novembre possimi replica per il quarto anno il "Bagna Caòda Day", che si può anche scrivere "Bagna Caòda d’aj". Uno dei più tipici e discussi piatti della cucina piemontese, la Bagna Caòda, sarà protagonista in oltre 120 ristoranti, trattorie, enoteche e piole di Piemonte e Liguria ma anche Germania, Costa Rica, Australia, Giappone e Tonga. L'abbinamento tipico è con il Barbera e al ristorante Cà del Lupo di Montelupo Albese hanno scelto di proporre il nostro nuovo Barbera d'Alba "Traifilari" 2015. Grande vendemmia, corposo, giovane, fresco e sapido, perfetto col sapore intenso della Bagna.

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